PROMOSI Fund Baru CIGEF Sampai 10 Oktober 2017 SAHAJA!!! Jangan Terlepas..buka CEPAT!!!

Anda mencari-cari di mana nak labur Unit Trust ? Saya akan berkongsi dengan anda cara TERBAIK untuk melabur dengan efektif dan strategi BERKESAN. Bukan ayat manis tapi saya akan kongsikan TEKNIK PELABURAN UNIT TRUST SEBENAR jika anda berminat melabur pada jangka masa panjang dengan saya!

Jadual Simpanan Asas KWSP

Jadual Simpanan Asas KWSP
Jadual Simpanan Asas KWSP Terkini (berkuatkuasa 2017)

Jadual Simpanan Asas KWSP


Berkuatkuasa pada Januari 2014. KWSP telah menetapkan kuantum baharu, RM196,800 sebagai amaun minimum ahli perlu ada dalam akaun KWSP mereka menjelang umur 55 tahun iaitu tempoh persaraan.

Kadar baharu ini ditanda aras dengan pencen minimum pekerja sektor awam bersamaan RM820 sebulan untuk tempoh 20 tahun dari umur 55 hingga 75 tahun (Rujuk Jadual). Ia akan disemak setiap tiga tahun berdasarkan kepada keperluan persaraan, kadar inflasi dan kos hidup.

Untuk sebarang pengeluaran akaun 1 KWSP untuk tujuan pelaburan Unit Trust, sila rujuk jadual di bawah.

Maklumat lanjut, dan jika berminat untuk membuat pelaburan Unit Trust menggunakan KWSP sila Whatsapp FairuzRamli 0134555888. Teknik pelaburan ini sangat bagus dan sangat mudah. Rugi jika anda tidak menggunakan kemudahan jika anda layak.

* Jangan melabur guna KWSP ke dalam Unit Trust secara sembarangan. ADA TEKNIK berkesan yang sangat penting! Walaupun anda tak keluarkan duit poket anda sendiri atau tanpa modal, anda tentu nak pastikan anda untung kan?
* Jom melabur dengan saya....anda pasti puas hati...beep me FairuzRamli 0134555888


Untuk Lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/unittrustterbaik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Prestasi Saham KLSE = Prestasi Saham Unit Trust

KLSE Market Summary

Charting

Copyright © Unit Trust Malaysia Teknik Terbaik Designed by azhafizah.com