PROMOSI Fund Baru CIGEF Sampai 10 Oktober 2017 SAHAJA!!! Jangan Terlepas..buka CEPAT!!!

Anda mencari-cari di mana nak labur Unit Trust ? Saya akan berkongsi dengan anda cara TERBAIK untuk melabur dengan efektif dan strategi BERKESAN. Bukan ayat manis tapi saya akan kongsikan TEKNIK PELABURAN UNIT TRUST SEBENAR jika anda berminat melabur pada jangka masa panjang dengan saya!

Cara Top Up Unit Trust CWA Secara Online Transfer

Cara Top Up Unit Trust CWA Secara Online Transfer

Cara Top Up Unit Trust Secara Online Transfer
Cara Top Up Unit Trust Secara Online Transfer


Berita baik kepada semua pelabur Unit Trust CWA yang aktif. Mulai 7 Disember 2016, anda boleh transfer direct ke akaun Unit Trust anda tanpa buat cek atau bank draf. Senang kan?

Apa syarat untuk membolehkan anda transfer direct ke akaun Unit Trust anda?


1- Anda dah ada nombor akaun UT dan tahu untuk jadikan nombor akaun UT kepada Virtual Account Number.

2- Ada duit dalam akaun anda hehe

Nama kaedah caruman secara online transfer ini adalah CIMB Bank Virtual Account Number. Anda perlu menambah sedikit nombor kepada nombor akaun unit trust anda untuk dimasukkan semasa proses Interbank Transfer yang anda buat.


Nombor Akaun Unit Trust CWA Anda
(ada 2 jenis = 4 digit dan 6 digit)
Virtual Account Number
(Total adalah 14 digit)
Contoh 4 digit:

1234
Virtual Account Number akan jadi:

98930000001234
Contoh 6 digit:

123456
Virtual Account Number akan jadi:

98930000123456 
* kurangkan nombor 0 dan maintain 14 digit

Senang je kan. Tambah nombor kat belakang sahaja bergantung berapa digit nombor akaun unit trust anda (kalau tak tau sila check penyata UT anda). Nombor depan 9893 tu maintain ye.....

Jika anda gunakan intrabank transfer (Cimbclicks):


Sila Login cimbclicks anda dan pilih "Within CIMB Bank"

Cara Top Up Unit Trust CWA Guna Cimbclicks
Cara Top Up Unit Trust CWA Guna Cimbclicks

Masukkan maklumat berikut

Cara Top Up Unit Trust CWA melalui Cimbclicks
Cara Top Up Unit Trust CWA Guna Cimbclicks

Sila semak maklumat yang telah dimasukkan. Pastikan keluar nama = CIMB-Principal Asset Management Berhad

Cara Top Up Unit Trust CWA www.cimbclicks.com.my
Cara Top Up Unit Trust CWA Guna Cimbclicks




Jika anda gunakan interbank GIRO transfer (From Other bank: Online Transfer):

Login maybank2u dan pilih "New Interbank Fund Transfer"

Cara Top Up Unit Trust CWA guna maybank2u
Cara Top Up Unit Trust CWA guna maybank2u

Pilih CIMB BANK BERHAD



Cara Top Up Unit Trust CWA melalui maybank2u
Cara Top Up Unit Trust CWA guna maybank2u


Masukkan Maklumat Details


Cara Top Up Unit Trust CWA guna maybank2u
Cara Top Up Unit Trust CWA guna maybank2u


Semak Semua Maklumat, Pastikan Betul Ye


Cara Top Up Unit Trust CWA guna maybank2u
Cara Top Up Unit Trust CWA guna maybank2u




Langkah Berikutnya?


1 - Sila save Receipt Online Transfer ini (biasa dalam format PDF) dan emel kepada mfairuzramli [@] yahoo [dot] com

2 - Saya akan bantu anda TIMING pelaburan (existing UT) anda. Samada anda adalah client saya atau tidak, tiada masalah. Pelaburan anda, akaun anda, hak anda.

3- Anda juga boleh melakukan balancing portfolio melalui saya. Kita boleh berbincang details tentang fund pilihan yang ada dan anda cuma transfer dan emelkan saya resit.


Selamat Berjaya....sebarang pertanyaan boleh Klik link Whatsapp wasap.fairuzramli.my









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Prestasi Saham KLSE = Prestasi Saham Unit Trust

KLSE Market Summary

Charting

Copyright © Unit Trust Malaysia Teknik Terbaik Designed by azhafizah.com