PROMOSI Fund Baru CIGEF Sampai 10 Oktober 2017 SAHAJA!!! Jangan Terlepas..buka CEPAT!!!

Anda mencari-cari di mana nak labur Unit Trust ? Saya akan berkongsi dengan anda cara TERBAIK untuk melabur dengan efektif dan strategi BERKESAN. Bukan ayat manis tapi saya akan kongsikan TEKNIK PELABURAN UNIT TRUST SEBENAR jika anda berminat melabur pada jangka masa panjang dengan saya!

Timing Terbaik Masuk Unit Trust 2015

Timing Terbaik Masuk Unit Trust 2015


Tahukah anda KONSEP beli murah, jual mahal sangat penting dalam melabur SAHAM?
Kalau anda faham konsep tersebut, anda pasti tertanya-tanya adakah sekarang masa terbaik nak beli saham dalam keadaan ekonomi tak baik, harga minyak jatuh, saham FBM KLCI atau FTSE Bursa Saham Kuala Lumpur merundum?

Patut beli unit trust sekarang atau tunggu ekonomi pulih?

Masa Timing Terbaik Beli Saham Unit Trust 2015
Masa Timing Terbaik Beli Saham Unit Trust 2015
Klik Sini untuk berita penuh = http://www.astroawani.com/berita-bisnes/kejatuhan-bursa-malaysia-tempoh-baik-untuk-beli-pegangan-pada-harga-murah-penyelidik-71099

Anda tahu pelaburan Unit Trust adalah jangka sederhana panjang minimum 5 Tahun kan? Takkanlah ekonomi Malaysia merundum selama 5 Tahun? Macam tak logik...musim banjir pun akan tamat, musim kemarau pun akan tamat...takde lah sampai 5 tahun...ekonomi Malaysia pernah jatuh tahun 1998 dan 2008...kemudian pulih semula dan jatuh semula...itulah REALITI EKONOMI DUNIA....apa nak diherankan. Pada Tahun 2015 ini Bursa Saham KL, Bursa Saham Jepun, Bursa Saham Hong Kong yang gagah tu pun tersungkur! Jiran-jiran paling teruk terjejas adalah matawang Rupiah dan Bath...kita pun teruk tapi ok lagi...

Tapi pelabur yang realistik macam kita mesti tajam dan sentiasa menghidu peluang. Selepas tahun 2008 anda perlu tunggu 7 Tahun sebelum muncul kejatuhan ekonomi dunia sekali lagi! Giler lah nak tunggu 7 Tahun. Sekarang 2015 ni dah muncul depan mata...takkan tak ambil peluang????

Jika anda tunggu lagi, mungkin peluang sekali ini akan berakhir begitu sahaja. Ambil peluang dan buat keuntungan besar atas perbezaan harga beli dan jual nanti.

Jangan tunggu melabur sekarang! Jika ekonomi pulih dan harga kembali normal pun anda buat untung sebab harga beli adalah ketika harga menjunam rendah....Jommmmm

Whatsapp FairuzRamli 0134555888



Untuk Lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/unittrustterbaik


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Prestasi Saham KLSE = Prestasi Saham Unit Trust

KLSE Market Summary

Charting

Copyright © Unit Trust Malaysia Teknik Terbaik Designed by azhafizah.com